Städa kontor – En komplett guide till kontorsstädning

tjej utför kontorsstädning

Kontorsstädning och rengöring av kontor är en eftertraktad tjänst på många ställen. Med mycket reklam i regionen och lite tid för att tillgodose behovet av städning. Många fastighetsägare har oftast olika behov av städning vilket tas om hand på udda tider efter arbetstid.

Se till att du uppfyller ditt kontors städbehov

Städfirmor i Norrköping som rengör kontor har lärt sig att diversifiera sina städtjänster för att möta klientens olika krav. Dessa erbjuds också vid udda tider, enligt de tider som specificeras av fastighetsägaren. Den städning på kontrakt som är tillgänglig inkluderar:

Daglig kontorsstädning

Detta syftar på vanlig städservice som erbjuds till kontorsägare och företag på en daglig basis. Det inkluderar vanligtvis dammsugning, damning, tömma soptunnor, rensa ytor såsom diskho och sköljning av tvättrummen. Dessa tjänster har oftast en fast timkostnad beroende på vilken tid de städar kontoren. Tiden de städar beror oftast på storleken kontoret har och mängden av städning som behövs. Daglig kontorsstädning är oftast en löpande tjänst som erbjuds till klienter från den tiden tjänsten bokas tills klienten väljer att avboka tjänsten.

Städning av köket

Städning av köket omfattar övergripande städning av köket på kontoret. Detta täcker vanligtvis att ta hand om alla smutsiga tillbehör och bestick på diskbänken, även städning av ugnen, kylskåpet och andra komponenter i köket. Detta kan efterfrågas som en daglig tjänst, varje vecka eller varje månad beroende på vilken typ av städning som företaget kräver.

Fönsterputsning

Fönsterputsning är oftast en tjänst som erbjuds var fjortonde dag eller en gång i månaden till klienterna. Detta involverar att stationera personal som är vältränade inom fönsterputsning för att försäkra att fönstrena och fönsterkarmarna hålls rena. Detta är inte en städtjänst som genomförs varje dag i en kontorsstädning. Utan städfirman skickar städare när det behövs. Vanlig fönsterputsning kan också göras beroende på företagets specifikationer. Ett företag kan välja rengöring av både fönster och gardiner för att försäkra att gardinerna som används på fönstrena också blir rena.

Rengöring av mattor

Rengöring av mattor är en specialiserad tjänst som lämnar mattorna på kontoret rena. Mattrengöring involverar vanligtvis ett antal tjänster. Det inkluderar användandet av maskiner som är till för mattor, som gör mattorna helt rena. Detta kan vara antingen genom schamponering eller daglig dammsugning av mattorna. Djuprengöring av mattorna görs också då och då. Fläckborttagning används också på mattorna för att ta bort någon form av fläck som kan finnas på mattan. De kan även föryngra mattan, vilket görs för att ta bort någon form av stelhet som kan finnas i fibrerna på mattan. Fibrerna som ligger platt är gjorda för att bibehålla ett upprätt utseende, vilket oftast får mattan att se som ny ut.

Rengöring av möbler

Rengöring av möbler är en del av kontorsstädningen. Efter en viss tid börjar stolarna i kontoret att olja sig och samla damm, vilket lämnar fula fläckar på sätena. Rengöring av möblerna försäkrar att all smuts tas bort och sätena lämnas rena och ljusa.