Flyttstädning Norrköping

Experter på flyttstädning i Norrköping

Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Information

Fråga: Är det något ni vill veta inför städning hos mig?

Svar: Vi behöver veta allt som kan påverka städningen . Så som ”Ett fönster går inte att öppna” ”Vi har lämnat kvar 3 skåp till nästkommande hyresgäst/köpare” “Laminatgolvet i köket är lättrepat”.

Vad är RUT-avdrag?

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Med möjligheten till RUT-avdrag får du skattereduktion med 50 % på arbetskostnaden för hushållsnära tjänster som omfattar rengöring, underhåll och tvätt hemma hos dig. Flyttstädning är en tjänst som omfattas av RUT-avdraget. Det innebär att du som kund hela 50 % rabatt på priset!

Står ni för städmaterial och utrustning?

Vi tar med oss eget material och utrustning så det behöver ni inte tänka på. Om det krävs en lång stege och/eller långa skaft för att kunna rengöra ordentligt ser vi helst att ni upplyser oss om det vid beställning av tjänsten.

Hur betalar jag?

Betalning sker alltid mot faktura och efter sedvanlig kreditprövning. Faktureringsavgift om 50:- tillkommer. Har du betalnings anmärkningar, då kan du få en direktfaktura som ska betalas innan städningen. Vi skickar fakturan som PDF-bilaga via email strax efter städningen via email.